20160225170434 Madelief water weg

Wat vind jij zo bijzonder aan water en waar kom je water tegen?
Ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Stuur dan een foto in over het thema ‘Water Dichtbij’.

Maak een foto die duidelijk te maken heeft met het thema ‘Water Dichtbij’ en stuur hem ons voor 1 juli 2017. Geef je foto een leuke titel en vertel waarom je deze foto koos en waar en wanneer je de foto hebt genomen.

Bij deze actie maak je kans op de volgende prijzen:

  • Hoofdprijs: 2 Tony Chocolonely repen en 4 vrijkaartjes voor het Nederlands Watermuseum, het Zuiderzeemuseum of een vaartochtje en toegangskaartje voor het Biesbosch Museumeiland.
  • Tweede prijs: 2 Tony Chocolonely repen en IJsjes voor jouw hele klas!
  • Derde prijs: 2 Tony Chocolonely repen.

Een selectie van de beste foto’s komen in de zomerperiode als wisseltentoonstelling te hangen in het Watermuseum.

De fotowedstrijd ‘Water Dichtbij’ is een initiatief van watereducatie.nl in samenwerking met het Zuiderzeemuseum, het Watermuseum en het Biesboschmuseumeiland.

Zoek je inspiratie voor je foto? Kijk op www.watereducatie.nl/fotowedstrijd2016 

Vul hier je gegevens in en upload je foto

Upload minimaal 1 en maximaal 3 foto's per deelnemer. Het liefst jpg en groter dan 1MB en geef je foto een titel mee.

Spelregels en voorwaarden

Wie mogen er meedoen?

Je kunt alleen meedoen aan deze fotowedstrijd als je tussen de 8 en 18 jaar oud bent en in Nederland woont.

Gebruiksrecht van de foto’s

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geef je ons (watereducatie.nl en SME Advies) toestemming om jouw ingezonden foto's zonder vergoeding aan jou en vrij van (re)productierechten online te publiceren of op enigerlei andere wijze te vermenigvuldigen en te gebruiken voor promotiedoeleinden van watereducatie en ter beschikking te stellen aan onze partnerorganisaties ten bate van hun educatieprojecten. Let op, als er mensen op je foto staan afgebeeld, dan ben je verplicht om hen toestemming te vragen of je de foto mag insturen!

Welke foto’s mag je niet insturen?

Als je meedoet aan de fotowedstrijd beloof je om geen foto’s in te sturen waarop mogelijk auteurs- of portretrecht rust van bijvoorbeeld bekende Nederlanders, fotomodellen, of mensen die geen toestemming hebben gegeven voor het gebruik van de foto.

Beledigende, discriminerende, seksueel getinte, (bijna)naaktfoto’s, geweld- of leeduitbeeldende foto's zijn uitgesloten van deelname.

Jouw gegevens

Je bent verplicht je gegevens juist in te vullen, alleen dan maak je kans op een prijs. Als je deelneemt aan de wedstrijd ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt voor de beoordeling van de foto, de correspondentie in het kader van deze fotowedstrijd en om je een volgende keer weer een uitnodiging te kunnen sturen als wij een leuke activiteit aanbieden. Je kunt je voor zo’n mailing natuurlijk altijd weer afmelden.

Prijzen

Watereducatie.nl kiest uit de inzendingen de winnaars. Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of andere prijzen. Als je e-mailadres en/of persoonsgegevens onjuist zijn ingevuld en wij je daardoor niet kunnen bereiken, kun je helaas geen prijs ontvangen.Als je een prijs hebt gewonnen ontvang je daarover per e-mail bericht. Ook worden de winnaars bekend gemaakt via de website watereducatie.nl en Twitter.

Tenslotte

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Watereducatie.nl is te allen tijde gerechtigd het spel geheel of gedeeltelijk stop te zetten of te verlengen en deelnemers uit te sluiten om wat voor reden dan ook. Op deze actie zijn de bepalingen van de Nederlandse Reclame Code van toepassing.

Winnaars stemmen toe deel te nemen aan publiciteit gerelateerd aan deze actie, zonder enige compensatie. Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichtingen dan ook jegens watereducatie.nl

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd ga je akkoord met deze voorwaarden en spelregels.