Doe mee met de fotowedstrijd 'Water Dichtbij!'

Beeld bij fotowedstrijd watereducatie.nl 2017

Wat vind jij zo bijzonder aan water en waar kom je water tegen? Ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Stuur dan een foto in over het thema ‘Water Dichtbij’ en maak kans op vrijkaartjes voor het Zuiderzeemuseum, het Watermuseum, het Biesboschmuseumeiland of ijs voor je hele klas!

Water is eigenlijk altijd ‘onderweg’: tijdens de waterkringloop, in de rivier, in de drinkwaterleiding of het riool, maar ook gewoon onderweg tussen school en huis. Maak een foto en stuur hem in. Geef je foto een leuke titel en vertel waarom je deze foto koos en waar en wanneer je de foto hebt genomen. 

Je kunt je foto insturen tot uiterlijk 2 juni. In de foto moet op een of andere manier het thema van de fotowedstrijd ‘Water Dichtbij’ tot uitdrukking komen. Na de Week van Ons Water maakt watereducatie.nl op de website de winnaars bekend. Lees ook de spelregels en voorwaarden onderaan deze pagina.

Bij deze actie maak je kans op de volgende prijzen

  • Hoofdprijs: 2 Tony Chocolonely repen en 4 vrijkaartjes voor een watermuseum.
  • Tweede prijs: 2 Tony Chocolonely repen en IJsjes voor jouw hele klas!
  • Derde prijs: 2 Tony Chocolonely repen.

Een selectie van de beste foto’s komt in de zomerperiode als wisseltentoonstelling te hangen in het Watermuseum.

De fotowedstrijd ‘Water Dichtbij’ is een initiatief van watereducatie.nl in samenwerking met het Zuiderzeemuseum, het Watermuseum en het Biesboschmuseumeiland.

Bezoek de website www.weekvanonswater.nl voor actuele informatie over andere activiteiten tijdens de week van Ons Water.

 

Stuur hier je foto's in!