Een gastles biedt leerlingen iets extra’s omdat een gastspreker praktijkervaring meebrengt en de toepassing kan laten zien van bepaalde kennis die in de les is behandeld. De meeste gastsprekers rekenen geen kosten voor het verzorgen van een gastles. Zij doen dit soms naast hun baan, vaak in eigen tijd en besteden veel tijd en aandacht aan de voorbereiding van hun les. Bijna alle gastsprekers op watereducatie.nl hebben een didactische training gevolgd.

Wil je je leerlingen kennis laten maken met het onderwerp water of waterberoepen? Dat kan! Diverse bevlogen en getrainde gastsprekers komen gratis bij je in de klas met spannende en interessante verhalen over de meest uiteenlopende wateronderwerpen. Watergastlessen worden gegeven voor diverse niveaus (van basisschool tot en met universiteit).

Gastlessen Vitens
Vitens heeft als drinkwaterbedrijf een vitale functie in Nederland. Daarom neemt Vitens extra maatregelen om de gevolgen van het coronavirus in te perken. Eén van deze maatregelen houdt in dat Vitens t/m 8 mei geen gastlessen geeft op scholen. Uiteraard neemt Vitens uw aanvraag wel in behandeling en kunt u alvast een gastles boeken voor de periode daarna.

Let op! Om een gastles te boeken dien je je eerst te registreren op onze website. Dit om spam-aanvragen te voorkomen.

Bent u al geregistreerd? 

 Gastspreker worden?

Waterwonderen-in-de-klas